Carta

Cuina catalana

Tradició

Caracoles-de-Can-Carrau-guisados-con-conejo-y-costilla

Can Carrau

Coneix la nostra

Carta

La cuina d’aquest establiment ens passeja per la gastronomia tradicional catalana. Una travessia per plats casolans elaborats amb productes de proximitat, la esencia de la seva cuina de sempre, però també enfilant cap a noves propostes. Per anar fent boca es poden tastar els embotits del Montseny, croquetes casolanes, amanides o fins i tot una deliciosa terrina de foie d’ànec amb melmelada de carbassa. Entre les seves propostes carregades de gust destaquen les mongetes de ganxet al seu estil propi, la vedella amb bolets del Montseny o els canelons de rostit gratinats. La carn a la brasa tampoc podia faltar, amb opcions tan suculents com l’espatlleta de cabrit o les costelles preparades a  a seva graella de carbó, que es poden maridar amb vins catalans i de la resta de l’Estat. Però possiblement, el plat estrella del local són els seus  inigualables cargols guisats.

Veure la carta

+ There are no comments

Add yours